— Karen Kildahl

Foredrag

 

Vi havde besøg af Karen i  vores barselscafé. Og sikke en fest! Karen formår at formidle evidensbaseret viden om søvn på en enkel og spiselig måde – og endda med en kæmpe portion humor og god energi! Vi har fået så mange gode tilbagemeldinger fra forældre, der var utroligt glade for oplægget, fordi det var virkelig ‘hands on’ og brugbart. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Karen.

 – Iben Albeck, sognepræst i Kirken i Hinnerup.”

“Karen går til emnet søvn uden nogen agenda om bestemte adfærdsregler, men guider dig til hvordan du omsorgsfuldt og konkret kan lære dit barn og dig selv at sove længere og bedre. Karen er skæg, ufordømmende og elskelig, og fremtræder pædagogisk og nærværende i vejledende samtaler såvel som til foredrag og i undervisningssituationer. Karen gemmer på en viden, der kan komme så mange til gavn – og hun deler gladeligt ud af den!


Søvnmangel kan være så himmelråbende hårdt for alle i familien. Det går ud over koncentrationsevnen, overskuddet, humøret og evnen til at lære nyt, det påvirker immunforsvaret, familiedynamikker og sociale samvær. Søvnproblemer i familier er vidt udbredte og alment kendt, vi sover en tredjedel af vores liv, og der forskes intenst i emnet – derfor kan det undre at brugbar viden og konkrete redskaber til at løse søvnproblemer er så svært tilgængelige.


Karens dybdegående og nørdede viden, som hun har omsat til konkrete råd og brugbare redskaber, falder altså mildest talt på et tørt sted. At booke Karen er simpelthen en potentiel investering i bedre liv.”

Nanna Cæcilie Thrane

Jordemoder, pædagogisk antropolog og podcaster

Foredrag for elever og forældre

Børn og unge der sover for lidt, har utroligt svært ved at sidde stille til at modtage information, lagre ny viden, holde humøret højt, indgå i en social sammenhæng, vokse og modstå sygdom. Derfor kan det både give mening at tale med børn, unge og deres forældre om, hvordan man arbejder med gode sovevaner. Ring og hør mere om hvad jeg tilbyder til netop jeres målgruppe. 

 

Når jeg holder foredrag for voksne og unge samler jeg ofte viden om tilhørenes sovevaner forud for oplægget. Dette vha anonyme spørgeundersøgelser. På denne måde er det nemmere at spejle virkeligheden og give specifikke råd. 

 

Ved foredrag for forældre med små børn kommer vi hele vejen omkring hvordan man hjælper barnet og sig selv til bedre søvn. Jeg tager udgangspunkt i tilhørenes ønsker ift alder og problematikker. 

Mødregrupper

Bor du i Midtjylland, og har du lyst til at få et skræddersyet besøg med fokus på jeres børn, jeres spørgsmål og situationer, så tag endelig kontakt. Så finder vi en løsning, der passer jer.

Ønsker du et foredrag?

Hvorfor sover vi mennesker dårligt? Hvorfor er vi så forskellige, når det kommer til søvn? Hvor meget skal mennesker sove og hvorfor? Hvad har konsekvenser for vores søvn? Både positivt og negativt. Og hvordan kommer vi så til at sove bedre? Jeg kombinerer forskning og erfaring, og jeg formidler simpelt og med en god portion humor. Man skal nemlig helst ikke sove under foredraget, selvom det er noget af det sundeste man kan foretage sig. Der er utrolig meget underholdende viden om søvn og skøre forskere i laboratorier som har forsøgt et og andet i kampen om at finde sandheden som søvn. Dette krydrer jeg foredraget med.

Mit mål er, at tilhøren går derfra og føler sig klædt på med viden og råd, der virker. Jeg elsker at undervise og er skarp på den specifikke aldersgruppe, uanset om det er småbørnsforældre, teenagere eller temadagen i firmaet. Jeg tilpasser undervisningen afhængig af størrelsen på forsamlingen ift inddragelse, spørgeskemaer mm. Jeg har erfaring både med korte oplæg og længere, mere dybdegående foredrag.