Hvem er jeg?

Kæmpe søvnnørd, jordemoder, børnesundhedsvejleder og medstifter af "Center for Børn og unges Søvn"

Jeg har arbejdet med familiedannelse og trivsel i småbørnsfamilier siden 2012. Jeg brænder for, at alle i familien må trives og sove godt. Jeg har bred erfaring med søvn, undervisning, kurser, online konsultationer, graviditet, fødsel og barsel. Februar 2023 startede jeg sammen med Sine Ditlev Bihlet “Center for Børn og Unges Søvn”. hvor man som fagperson kan tage en uddannelse i søvn. 

 

 

Min passion for lige netop søvnen startede, da jeg for år tilbage mærkede på egen krop, hvad svære søvnudfordringer kan gøre for hele familiens trivsel. Da jeg selv stod i vand til halsen, længtes jeg efter, at nogen ville tage mig, min familie og i særdeleshed min søns udfordringer alvorligt. Det var for længst for sent med et quick-fix. Jeg ønskede brændende at møde et menneske som grundigt, kærligt og effektivt ville se på vores situation i detaljer og hjælpe os med at hjælpe ham, som pga smerter var massivt udfordret på søvnen. Her var det ikke nok at kigge isoleret på kun et område. Vi havde brug for et menneske som kunne kombinere viden om alt fra en svær graviditet, en voldsom fødsel, en lille spædbarnskrop fuld af smerte, refluks, svære følelser, søvnteorier, råd og evidens. Derfor besluttede jeg mig for at blive specialist på netop dette!

 

Min helt store drøm er, at vi ser familierne som en helhed og at komme hele vejen omkring årsager til søvnudfordringer og finde den rette behandling, hvis vi på nogen måde kan.

 

Jeg trækker på erfaring fra samarbejde med mange hundrede familier med søvnudfordringer. Jeg føler mig heldig at have den kombination af viden og erfaring som jordemoder, børnesundhedsvejleder og fra de mange vidunderlige familier, jeg har haft i hænderne. Det giver mig et solidt fundament til både at kende teorien godt, men også konstant at lade mig forme af min brede praksiserfaring. Altså familiernes ægte hverdag.

 

Privat er jeg gift med mit livs kærlighed Henrik, som er præst og sammen har vi to vidunderlige drenge. 

Råb det ud

Jeg skriver artikler til fri afbenyttelse, samarbejder med så mange som muligt og råber på sociale medier om søvn. For jeg tror helt grundlæggende på, at alle fortjener god viden og redskaber om søvn. Jeg tror, det kan forebygge efterfødselsdepressioner, reaktioner, brudte forhold og relationer, hvis vi hjælper familier til bedre søvn. 

Seneste artikler om søvn

Det er helt vildt, hvad vi kan flytte med oplysning. Med den rette viden ved man, hvorfor udfordringen opstår og endnu vigtigere, om det kan afhjælpes og hvad man skal gøre.