— Karen Kildahl

Én-til-én konsultation
Samtale eller skriftlig

Det går rigtig godt med Laust. Han har taget så godt imod de nye rutiner, og allerede efter den første dag, gik det hurtigere. Vi er så glade og taknemmelige for alt den hjælp du har givet os! Både glæden ved at være forældre, og kærligheden imellem os er genopstået - Det er fantastisk!
Eva og Thomas
Forældre til Laust 1 år.

Tusind tak for din hjælp! Jeg ville bare lige fortælle, at det er gået så godt de sidste 3 dage. Den første aften tog det 20 min og i går og i dag 10 min at putte Molly. Jeg putter hende tidligere og hun lægger sig selv ned i sengen og beder mig om at lægge dynen på hende. Så synger jeg og aer hende. Og så er hun faldet i søvn på 10 min.
Lea
Mor til Molly 3 år

Kære Karen. Tak fordi du med omsorg for vores pressede situation gav os håndgribelige råd til vores hverdag med Alma. Hendes aftenkolik er helt væk og hun sover meget bedre om dagen. Vi har fået en helt anden pige nu, hvor hun sover godt. Det letter så utrolig meget at se hende trives.
Christina
Mor til Alma 3 måneder

Skriftlig vejledning

Skriftlig vejledning er et tilbud til dig som har udfordringer med dit barns søvn, men hvor du vurderer, at der ikke er tale om en kompleks situation. Vejledning i søvn er aldrig venstrehåndsarbejde. Det kræver stor viden og grundighed. Derfor sætter jeg 30 min af til at sætte mig ind i netop jeres problematik. Når du booker denne ydelse modtager du et spørgeskema med 15 spørgsmål, som du bedes besvare forud for selve søvnproblematikken. Fra den dato du har booket vejledning, vil der gå max 2 hverdage, så har du et svar i din mailbakke. Jeg kommer til at spørge dig ind til både fortid og nutid med søvnen og laver det man kalder en SØVNANAMNESE. Jeg bruger den afsatte tid til besvarelsen. Det betyder at jeg går meget i dybden, hvis du har få spørgsmål og lidt mere overfladisk, hvis du har mange spørgsmål. Her ser du Mettes kommentar efter at have modtaget skriftlig vejledning på sin dreng på 4 år:

 
Kære Karen,
 
Tusind tak for din virkelig fine vejledning. Det er virkelig rart at få nogle konkrete ting, vi kan arbejde med, og som er noget nyt! 🥹 Vincent har altid sovet (for) få timer i døgnet, og alle de gængse råd har bare ikke haft nogen effekt, så det er rart at have noget nyt at gå med, og som tilmed giver rigtig god mening for vores lille myr. Mandag puttede han 18.50 og vågnede 5.30 tirsdag, og det synes jeg jo allerede var lidt en sejr ☺️ Nu prøver vi at skrue på Frode Får, så han får en positiv og god oplevelse med, at han nemlig først vågner når han er grøn 😃 Det giver jo så god mening! Fiskeolien skal jeg have klikket hjem, og så har jeg faktisk selv overvejet det med sanseintegration som en hjælp til at få lidt ro på ham, men ikke fået gjort noget ved det. Det må vi til nu 😊
 
Mange tak for din vejledning igen. 
Vil klart anbefale dig til de trætte forældre, jeg støder på 🫶🏼
 
Kærlig hilsen
Mette 


Online konsultation 90 min.

Hvad kan en konsultation bruges til?

Søvnkonsultation
Hvad kommer vi omkring på 90 min?

Hvilke værktøjer bruger vi til at forbedre søvnen og hvorfor?

Barnet skal have det godt, for at kunne sove godt
Vi skal derfor hele vejen omkring barnets fysiske og mentale helbred.


Barnet skal være trygt, for at kunne sove godt
Derfor giver det også sig selv, at jeg aldrig vejleder i metoder, der dikterer afstand eller reducering af omsorg. Der er under ingen omstændigheder tale om tidsplaner ift. gråd eller lignende.


Det er hjernen, der skal sove
Heldigvis ved vi utrolig meget fra forskningen om, hvordan vi understøtter den biologiske proces det er at falde i søvn og sove godt. Det behøver ikke være svært, hvis man ved, hvad man skal kigge efter. Vores hjerner er yderst komplekse, men faktisk også ret forudsigelige. Utrolig meget kan gøres med den rette viden, og ofte kan dette værktøj løse hele problemet, inden vi overhovedet begynder at kigge på søvnvaner. 


Søvnvaner
Vaner er ikke en dårlig ting. Vaner kan være fuldstændig fantastiske, og hjerner elsker rutiner og genkendelighed. Nogle vaner omkring søvnen virker fantastisk, men bliver for hårde for forældrene at opretholde under søvnen. Dette enten pga. barnets vægtøgning, endt barsel, for lidt søvn på døgnbasis mm. Derfor kigger vi på, hvordan vi kan skabe sovevaner, som virker for alle i familien. 


Alle skal trives med barnets sovested
Forskning viser, at det vigtige ikke er, om vi samsover eller ej. Heller ikke om vi bruger det ene sovested eller det andet. Det eneste målbare som har konsekvens for familiens trivsel, er om alle i familien trives med barnets sovested. Derfor er det vigtigt, at vi snakker om netop dette. Måske ønsker du noget for dit barn. Lad os sammen se på, hvordan vi kan hjælpe dit barn til god søvn, så det ikke bliver på langvarig bekostning af familiemedlemmers søvn. 

Ønsker du hjælp?

Du er velkommen til at booke en konsultation.
Har du spørgsmål til afklaring inden du booker, er du velkommen til at kontakte mig på mail: karen@soevnologen.dk
Du kan også tjekke mine artikler eller kigge forbi Instagram profilen @modersoevn og se om du kan finde svar på nogle af jeres udfordringer.